2008. április 13., vasárnap

Nem lett sikeres a "Légy pozitív" pályázat

Március közepén kaptuk a hivatalos értesítést, hogy a Youth in Action programhoz február elsejei határidővel leadott "Légy pozitív" Ifjúsági Tévéműsor-os pályázatunkat nem fogadták el. :-(

A helyzet ugyanis az volt, hogy az Egyesület a Gyergyói Ifjúsági Központ bejegyzésére csak február 4-én került sor, és a végleges bírósági végzést csak 9-én kaptuk kézhez. Az ügynökség javaslatára a pályázathoz mellékeltük a rendelkezésre álló meglévő iratainkat (hitelesített alapszabályzat) illetve egy hivatalos indoklást, melyben leírtuk a jelenlegi helyzetünket és vállaltuk, hogy egy hónapon belül pótoljuk a hiányzó iratokat (ahogy ezt a partnernyilatkozatoknál is szokás). Sajnos idén már bőven volt leadott pályázat, és ezt az indoklást nem fogadta el az Ügynökség, így amit tehetünk az, hogy a projektet átalakítva az április 1-es határidővel újra próbálkozunk. Ezt fogjuk tenni :-)

Hogy is indulhatna találóbban egy pozitív gondolkodás eszmeiségével kapcsolatos projekt, minthogy kivágják a pályázatunkat? ;-)

Nincsenek megjegyzések: