2008. április 13., vasárnap

Újra elküldtük a Youth in Action pályázatunkat

Az április 1-es határidőre, újra beküldtük a "Légy pozitív" Ifjúsági Tévéműsor pályázatát.

Március közepén kaptuk meg a hivatalos értesítést, mely szerint formai hiányosságok miatt elutasították a pályázatunkat. A kezdeti csalódottság után sikerült összegyűlni a csapattal és átbeszélni milyen változtatások szükségesek? Melyek azok a kihívások, amelyek a kezdési dátum eltolódásából adódnak?

Megegyeztünk abban, hogy június folyamán elindítjuk a programot, egy iskolai közvéleménykutatással. A felmérés célja, hogy megismerjük a diákok elvárásait, ötleteit, igényeit: mit szeretnének nézni egy ifjúsági tévéműsorban? Júliusban a Félszigetre készülünk, azzal a csapattal, amelyik jelenleg is a program körül van, valamint elkezdjük megtervezni a média-kampányunkat. Augusztus folyamán fog megtörténni a média-kampány, és a frissen csatlakozó fiatalokkal együtt az első hétvégés műhelymunka. Szeptembertől pedig elkezdődhet a rendszeres munka.

A pályázatot átalakítottuk, újra elkészítettük a pályázati csomagot, és határidőre beküldtük Bukarestbe. Reméljük most már sikeresek leszünk, és kezdődhet a tévéműsorok készítése.

Nincsenek megjegyzések: