2008. április 6., vasárnap

Lütjensee 6. nap - Adományszervezés, Projektjeink bemutatása, tesztelése, ... búcsúest

És elérkezett az utolsó képzési nap is. Délelőtt még volt egy előadás az adományszervezésről (fundraising), majd a nap folyamán teszteltük és bemutattuk a projektjeinket.

Az utolsó napon délelőtt még meghallgattunk egy rövidke előadást Emilianotól az adományszervezésről, majd egy játékos tesztelésen vettünk részt. A vonatos hasonlathoz hasonlóan 5 sorompón kellett átjutni. A trénereink különböző nehézségeket soroltak fel, amelyekkel a projekt megvalósítása során találkozhatunk, kezdve attól, hogy az otthoni társaknak nem tetszik az itt kitalált projekt, az anyagi nehézségeken keresztül az alacsony érdeklődésig. A problémafeltevés után néhány perc állt rendelkezésünkre ahhoz, hogy választ találjunk a helyzetre. Ha esetleg nem sikerült, akkor tanácsokat kaphattunk másoktól.











Ebéd előtt kreatív kihívás elé néztünk, egy 5 perces televízióbemutató-szerű kiselőadást kellett kitaláljunk, amely során bemutatjuk a projektünket a többieknek. Ebéd után pedig végignéztük egymás bemutatóját.



















A_délután hátralévő részében kiértékeltük a képzést, információkat töltöttünk fel a képzés honlapjára, és szervezgettük a búcsúestet. Este barbecue parti, beszélgetések, gitározások, sörözések, bulizás, levelezés, búcsúzkodás... :-)










































Nincsenek megjegyzések: