2008. május 18., vasárnap

Lengyelország 6. nap - Tervezések, közös projektek, kiértékelés

Az utolsó munkanap már levezetős hangulatú volt. Délelőtt tervezgettük a tevékenységeket, illetve közös projekteken dolgoztunk, délután tanácsokat kaphattunk, erőforrásokat keresgélhettünk, este pedig megtörtént a kiértékelés és a képzés lezárása.

A délelőtt nagyon nyugis volt. Időt kaptunk arra, hogy kicsit átgondoljuk a képzésen történteket, megtervezhessük az otthoni dolgainkat. Ezután különböző projekt ötleteket gyűjtöttünk össze, és az ötletekhez az érdeklődők feliratkozhattak, majd az így kialakult csoportoknak volt egy újabb másfél órája arra, hogy beszélgessenek az ötletről, elkezdődjenek az együttműködések.

Nekünk sikerült Nicolas-val beszélgetni az ifjúsági tévéműsoros projektről, érdekelte a projekt nemzetközivé tétele, és még a jelenlegi projekt alatt is tudnánk egymással anyagokat cserélni. Ezen kívül elkezdtünk beszélgetni egy többrésztvevős ifjúsági cseréről, amely Lengyelországban lett volna és egy hasonlóról Hollandiában. (Sajnos később mindkettő meghiúsult).

Délután egy hangulatos gyakorlat keretében különböző erőforrásokhoz férhettünk hozzá, internetes oldalakhoz, szakanyagok, tanácsadás; különböző tematikus beszélgetések voltak a Learning Space Dynamics módszer segítségével.



















A délután legnagyobb részében pedig már a képzés kiértékelése folyt, különböző gyakorlatokkal. Este a youthpassok átadásával és búcsúbulival zártunk.


Nincsenek megjegyzések: