2008. június 16., hétfő

Képek az új székhelyünkről!

Készítettünk néhány fényképet a leendő székhelyünkről!

Az előbbi bejegyzésben leírtuk, hogyan is kapunk új székhelyet az egyesületnek, és milyen lehetőségeink vannak az Ifjúsági Központ létrehozásában. Az új székhely a Közösségi Információs Pont helyiségeiben lesz, a Városi Könyvtár emeletén.

Rendelkezésünkre áll egy nagyobb terem, amely hat számítógéppel és két nyomtatóval van felszerelve, a számítógép-asztalokban sok kis szekrény; egy nagyobb szekrény, egy hatalmas asztal; és még pont van annyi helyünk, hogy egy flipchart táblát is behozzunk, s máris lehet képzéseket is tartani itt :-)










A nagyobbik termen kívül rendelkezésünkre áll egy kisebb kuckó, amelyik nem is olyan kicsi, hiszen elfér benne egy nagy szekrény, egy kályha, egy számítógépes asztal két számítógéppel. Jó kis irodát lehet itt kialakítani. Ezt a kuckót valószínűleg az önkormányzatnál dolgozó projektmenedzserrel fogjuk megosztani délelőttönként.











Na és van még egy előtér is, amit majd igyekezünk kedvessé és barátságossá tenni a látogatók számára. Na meg kellene néhány kanapé is, ahová leülhetünk beszélgetni.










Végül pedig egy szélesebb kép az udvarról, ahol majd sok szép dolgot lehetne létrehozni, szervezni. Itt a bal oldalon is vannak még kisebb épületek ;-)


Nincsenek megjegyzések: