2008. június 30., hétfő

Elkezdtük a kérdőívek feldolgozását és kiértékelését

Több mint 600 kérdőívet sikerült lekérdezzünk az iskolákban, június 16-án elkezdtük az adatok feldolgozását, a kérdőívek kiértékelését.

Eddig 600 kérdőív érkezett vissza, de még össze kell gyűjtsük a Batthyány Ignác Szakközépiskola és a Kós Károly Általános iskolában lekérdezett kérdőíveket. Az általános iskolákban a hetedikeseket sikerült megkérdezzük (a nyolcadikosok egy héttel hamarabb kapták a vakációt), a középiskolákban pedig elsősorban a IX-XI-edikeseket kérdeztük meg. A román nyelvű általános iskolába és líceumba is sikerült elmenjünk, ahol majdnem teljes körű kérdezést végeztünk. A többi iskolákban 9-9 osztályt kérdeztünk meg, véletlenszerűen az említett évfolyamokról.

A kérdezés során sokat köszönhetünk az iskolák vezetőségeinek és tanárainak, akik hozzájárultak ahhoz, hogy megkérdezhessük a diákokat.

A kérdőívek átolvasása alapján már elmondhatjuk, hogy a fiatalok közül viszonylag kevesen nézik a helyi televíziót, így főleg az interneten keresztül tudjuk majd megszólítani őket. Elég sokan szeretnének csatlakozni a csapathoz. Reméljük minél hamarabb sikerül bevezetni az adatokat és elkészíteni az elemzést az igényekről valamint a nézettségről.

Amint megvannak az eredmények azokat közzétesszük itt a blogon is, majd megírjuk az első körlevelet azoknak akik érdeklődtek az ifiműsor iránt és csatlakozni szeretnének.



Nincsenek megjegyzések: